për press

Këtu është një përzgjedhje jo e plotë e shkrimeve për ne dhe për aktivitetet tona. Ne jemi shumë krenar që aktivitetet tona janë mbuluar edhe nga disa prej gazetave e revistave prestigjioze në Europë. Ndërkohë që, Mediat në regjion dhe Kosovë kanë përcjellur me shumë kurreshtje aktivitetet tona.

lokal

polip 2016

koha.net/

www.kultplus.com/

www.kultplus.com/

polip 2015

koha.net/

Romeo&Juliett

www.kosovotwopointzero.com/en/article/1679/from-belgrade-to-prishtina-a-tragic-love-story

“Lufta në kohërat e dashurisë” e Jeton Nezirajt, prapë në Francë_KultPlus_31.05.2015

Dashuria qe shemb Kullene Ajfellit_Koha Ditore_ 07.Dhjetor 2013

Shembja e Kulles se Ajfelit laun me paragjykimet_Koha Ditore 27, 28.Nentor2013

Terrorizmi, feja dhe dashuria ne Shembjen e Kulles se Ajfellit_Koha Ditore_25 Nentor 2013

Darka e Lamës me artistë_KultPlus, 26 Tetor 2013

“Do you read me” synon bashkimin e kulturave Kosovë-Serbi_Zeri,16 Tetor 2013

Mitrovica nikoqire e letrarëve rajonalë_KultPlus, Tetor 2013

Kinezët ndalojnë shfaqjen kosovare _ Gazeta Express, tetor 2013

E njëjta gjë në të njëjtën kohë_ Gazeta Express, Tetor 2013

Poetet e rinj Shqiptare ftohen te njihen me "poetry slam"_Koha Ditore, 15 & 16 Nentor 2010

Filma te shkurter muzikalizohen me koncert "live"_Koha Ditore, 14 Nentor 2010

E kaluara dhe e ardhmja e teatrit "takohen" ne Kryeqytet_Koha Ditore, 19 Qershor 2011

Polip shendrron Prishtinen ne Qender poetesh_Koha Ditore, 6 Tetor 2010

Mbahet nje festival i letersise ne Prishtine_Zeri, 6 Tetor 2010

Fluturimi mbi teatrin e Kosoves ne Kragujevc_Koha Ditore

Fluturimi e ben te zakonshme shfaqjen shqip ne Kragujevc - Koha Ditore 

Fluturimi mbi Teatrin e Kosovës 1 - Shekulli

Fluturimi mbi Teatrin e Kosovës 2 - Shekulli

Fluturimi teatror i Kosovës mbi Beograd - Koha Ditore

Teatri i Luftës së Kosovës - Koha Ditore

Letërsia Bashkon Botët e Ndara - Gazeta Jeta në Kosovë Guximi dhe përgjegjësia e autorëve në “Polip” - Gazeta Zëri “Fluturimi mbi teatrin e Kosovës” në Shkup - Gazeta Lajm Gati për Polip - Gazeta Express Tjetri Brenda nesh - From Prishtina with Love - Gazeta Express Fluturimi teatror i Kosovës mbi Beograd - Koha Net