Aktuale

FOTODOKS: PAST IS NOW

Galeria e Arteve, Ferizaj Në bashkëpunim me Institutin Goethe, Komunën e Ferizajt – Departamentin për Kulturë, Rini d

EURODRAM – Thirrje e hapur për drama 2017

 Komiteti Shqiptar i EURODRAM, publikon këtë thirrje të hapur për drama të përkthyera në gjuhën shqipe p&

Thirrje per aplikim: "Prishtina nuk ka lum" 2017

Qendra Multimedia nga Prishtina, ne bashkepunim me TRADUK-in dhe Goethe Institute, i ftojne shkrimtaret dhe perkthyesit nga Evropa Juglindore (Slloven

Carla Del Ponte pi Vanilla Chai Latte nё Prishtinё

21 dhe 22 dhjetor 2016, nga ora 20:00 Vendi: Teatri Oda Theater, Prishtinë Nё kёtё performancё kosovare-gjermane, koreografi nga Berlini Jo

Hightlights

Carla Del Ponte pi Vanilla Chai Latte nё Prishtinё

Regjia: Jochen Roller

Teksti: Jeton Neziraj
Performuese: Agnes Nokshiqi, Alketa Sylaj, Donikë Ahmeti, Lyra Xhoci, Vjosa Abazi
Kostimet: Sebastian Ellrich
Ndriçimi: Marek Lamprecht, Denis Berisha

Fotot: Artna Korenica dhe Atdhe Mulla
 

 

 

 

 

 

 

një shfaqje teatri me 4 aktorë me disa derra me disa lopë me disa kuaj me një kryeministër me një milka e me disa inspektorë vendës e ndërkombëtarë

Regjia: Blerta Neziraj
Aktorë: Shengyl Ismaili, Adrian Morina, Ernest Malazogu, Shpetim Selmani
Muzikantë: Art Lokaj (kitarë elektrike) Drin Tashi (bateri)
Muzika: Gabriele Marangoni
Koreografia: Adrienne Hart
Skenografia: Petra Veber
Kostumet: Vesa Kraja
Dizajni i dritave: Radomir Stamenkovic